Keiserpingvinen fra Schleich® WILD LIFE er den største og tyngste pingvinarten. Dessuten er det den eneste som bor så langt sør i Antarktis.
Keiserpingviner bygger ikke rede, men klekker ut eggene sine direkte på isen. Etter at moren har lagt egget, går hun til havet for å lete etter fisk, mens faren passer på egget. Han legger egget på føttene sine og ruger det under magen sin for å holde det varmt.
- Størrelse: 5,1 x 3,3 x 3,1 cm
- Alder: fra 3 år





